Чекаємо на ваші дзвінки з 10-00 до 17-00. Пн-Пт.
місто Харків
Чекаємо на ваші дзвінки з 10-00 до 17-00. Пн-Пт.

Індивідуальний захист для військових та техніки

Пропонуємо Вашій увазі індивідуальні протиуламкові комплекти щитків захисту рук та ніг, спеціально розроблені для військових підрозділів для надійного захисту від уламків снарядів, мін або ручних гранат під час проведення військових операцій.

У нас також ви зможете придбати захисну тканину у формі накидки або розкладного щита, яка забезпечить конфіденційність на полі бою перед тепловізійними камерами та пристроями нічного бачення. Ця тканина повністю приховає теплове випромінювання від людського тіла або тепло, що видається військовою технікою. Вона легка, відштовхує воду, має захисний кольоровий відтінок та складається в компактну сумку-мішок. Цей захист може бути використаний на окоп, палатку, техніку або будь-яке інше обладнання. По краю накриття розташовані петлі для його кріплення (мотузка входить до комплекту).

Ми пропонуємо різні розміри та можемо шити за замовленням, щоб кожен військовослужбовець мав індивідуально підібраний захист. Наша мета – забезпечити максимальний комфорт і безпеку в умовах виконання військових завдань.